Ritkán lehet tapasztalni, hogy a Rapid Search nem azonnal vagy esetleg egyáltalán nem töltődik be. Főleg akkor, ha a látogató gyorsan, még a teljes oldal betöltődése előtt kattint a kereső ikonra.


Ez amiatt van, mert a ShopRenter alapértelmezetten minden alkalmazást - így a Rapid Search-öt is - csak a teljes oldal betöltődése után kezdi el betölteni. Ezt a kezdeti betöltődést azonban fel lehet gyorsítani egy egyszerű ShopRenter beállítás engedélyezésével.


A beállítást a ShopRenter admin felületén > Beállítások > Labor menüpontnál találjuk. Itt szükséges a "Scriptek sorrendjének beállítását" engedélyezni.


A beállítás engedélyezését követően a webáruházban elhelyezett scriptek a működés szempontjából optimálisabban töltenek be, viszont ha hibás script van elhelyezve a webshopban, az veszélyeztetheti az oldal betöltését. 

Ezért biztonság kedvéért "Igen" állapotra állítás után teszteld le a webáruházad betöltését és az alapvető funkciókat (pl. kosárba rakás)! 


Az engedélyezést követően a Rapid Search script hamarabb fog betölteni, ezáltal hamarabb fog megjelenni a webáruházban és gyorsabban is fog betölteni.


Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal és mi örömmel segítünk,

A Rapid Search csapata