Amennyiben a látogató egy keresés során kulcsszóra kattint, vagy Entert nyom, akkor a találatok a keresés találati oldalán listázódnak. Alapbeállításként ez a gyári keresés találati oldal.


Ha azt szeretnénk, hogy a találatokat a Rapid Search listázza, kapcsoljuk be azt a Beállítások/Találati oldal menüpontban. Ezek után van lehetőségünk ugyanezen menüpont alatt a találati oldalunkat tovább finomítani. További információ jelenik meg az egyes beállításokról az egeret a kis információs ikon fölé húzva.Egy nagy előnye a Rapid Search keresés találati oldal bekapcsolásának, hogy az elírások/egybe-különírások kezelése így nem csak a keresődobozban, hanem a találatok listázásánál is érvényesül, ugyanígy a megadott szinonimák is.


A Rapid Search keresés találati oldala úgy épül fel, hogy a találatok listázása felett van egy kategória ajánló sor, az úgynevezett Vízszintes kategória menü, a keresőszóra adott kategória ajánlásokkal és termék kategória képekkel. A termék kategória képek a Shoprenter adminjában a termék kategóriához feltöltött képekkel egyeznek meg.

Ezt a sort tetszőlegesen el is tűntethetjük a Vízszintes kategória menü gomb kikapcsolásával. 


Illetve megjeleníthetőek a kategória ajánlások képek nélkül is -- ehhez kapcsoljuk ki a Termék kategória képek mutatása gombot.A Termékdoboz elemek sorrendje menüpontban a keresés találati listán szereplő termékdobozokat szabhatjuk testre. Itt egyrészt az egyes termékdoboz elemek melletti gombok be- és kikapcsolásával kiválasztható, mely elemek szerepeljenek a termékdobozokban (azaz például, hogy a cikkszám vagy a gyártó is megjelenjen) a megfelelő gomb be- vagy kikapcsolásával. Itt van arra lehetőség, hogy a Rapid Search találati oldaláról elrejtsük az árakat. Ahhoz, hogy Rapid Search a gyorskeresőből is elrejtsük az árakat, kérünk, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal! Az áruház árainak kategória oldalakon való elrejtése beállítás a ShopRenter adminjában található (Kategóriaoldal szerkesztő).


A termékdoboz egyes elemeinek sorrendjén is lehet változtatni úgy, hogy rákattintunk az adott elemre az egérrel, és felfelé vagy lefelé mozgatjuk a gombot továbbra is lenyomva tartva. 


A keresés találati oldalon szűrők is szerepelnek, hogy hatékonyabbá tegyék a találati listán belüli böngészést a látogatók számára, ezeket a Rapid Search admin Szűrők menüpontjában lehet beállítani (A Szűrők beállításairól itt olvashatsz többet.).