A menüpont használatáról bővebben:


Az új Kinézet menüpont nagyobb szabadságot ad, hogy tetszés szerint módosíthasd és a boltod stílusához szabhasd, a gyorskeresőben és matricákon megjelenő színeket. Valamint lehetőséged van CSS segítségével további stílusbeállításokat eszközölni.
A bal oldali oszlopban találhatóak a Gyorskeresőhöz és Matricákhoz tartozó színbeállítások, valamint az ezekhez tartozó beállítások is könnyedén elérhetőek innen. 


A kör alakú színmintákra kattintva van lehetőségünk módosítani a színeken. Ezt megtehetjük úgy, hogy kiválasztjuk a színpalettáról vagy megadjuk a színkódot.


Hasznos tudnivalók a menüpontokról:


  • A "végleges ár", más szóval a kedvezményes, akciós árat jelenti, tehát ha kedvezmény van beállítva a termékhez. Az "eredeti ár" pedig a kedvezmény előtti teljes árat jelenti.


  • Az "egérrel" megjelölés pedig azt jelenti, ha a kurzort (egeret) a bizonyos elem fölé visszük, akkor milyen színnel fog megjelenni.


  • Az elemek háttere pedig az elemek mögött található színháttér, ami alap esetben fehér.


  • A matricák színének módosítása mindenhol módosítani fogja azok színeit, tehát a gyorskeresőben és a találati oldalon is.


  • Az oszlop alján található Egyedi CSS gombra kattintva megnyíló szövegdobozba tudunk további stílusbeállításokat megadni (CSS formátumban), ehhez viszont szükséges rendelkezünk némi CSS tudással.


  • A változtatásokat valós időben, a Gyorskereső előnézet ablakon belül követhetjük nyomon.


Fontos, hogy minden változtatás csak a jobb felső sarokban lévő Mentés gomb megnyomását követően fog életbe lépni, így van lehetőséged kísérletezni.Ha kérdésed van a Rapid Search kinézetének testreszabásával kapcsolatban vagy valami nem működik megfelelően, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot chaten vagy a hello@rapidsearch.app email címen keresztül és örömmel segítünk!