14 napos próbaidőszak


A Rapid Search alkalmazás használatához 14 napos próbaidőszak tartozik. Az alkalmazás telepítésével automatikusan elindul a próbaidőszak.A 14 napos próbaidőszak nem jár előfizetési kötelezettséggel. Amennyiben lejár a próbaidőszak, és nem történik előfizetés, úgy a Rapid Search kikapcsol, és a webáruházban visszaáll a gyári kereső.


A próbaidőszak alatt és után bármikor indítható előfizetés. Amennyiben a próbaidőszak alatt fizetsz elő, úgy az előfizetés automatikusan a próbaidőszak lejártával indul, tehát a 14 napos próbaidőszak időtartama nem csökken! :-)


Árak és csomagok


Előfizetést az admin felület Árak és csomagok menüpontjában lehet indítani.


Az árazás a termék- és keresésszám alapján kerül meghatározásra.

Termékszám alatt a keresőben is megjelenített publikus termékek számát vesszük figyelembe.Van lehetőség havi és éves előfizetésre, utóbbi esetében 20% kedvezményt adunk.


Éves előfizetés nem naptári évre vonatkozik. Eltérő megállapodás hiányában a próbaidőszak lejárta utáni naptól kezdődő 365 (szökőév esetén 366) napot értünk alatta.

Havi előfizetés bankkártyával, éves előfizetés bankkártyával és átutalással is lehetséges.


Ha bármely kérdés merülne fel az árazással kapcsolatban, keress engem, Horti Íriszt a +36302436147-es telefonszámon az irisz.horti@rapidsearch.hu emailcímen!Az előfizetés lépései - bankkártyás fizetés


1. Válasszunk éves vagy havi előfizetést!


Éves előfizetésre a csomagok feletti gombbal lehet váltani:
2. A megfelelő csomag Ezt választom gombjára kattintva a felugró ablakban válasszuk a bankkártyás fizetést (havi előfizetésnél csak ez elérhető):


3. Ezt követően először egy új böngészőlapon a számlázási adatokat ellenőrizzük le:


4. A Mentés gombbal igazoljuk, hogy az adatok helyesek, és a megadott emailcím a megfelelő a számlázással kapcsolatos kommunikációra:5. Ha mentettünk, lépjünk vissza az előző fülre, és fogadjuk el a számlázási adatokat:6. Hagyjuk jóvá a bankkártyás fizetést:7. Ezután a rendszer a Barion biztonságos felületére irányít, ahol a bankkártya-adataink megadásával fejezhetjük be a fizetést:
Ezzel kifizetjük az első hónapra (illetve éves előfizetés esetén évre) vonatkozó előfizetési díjat.


A rendszer automatikusan a tranzakció lekönyvelésével a számlázási adatoknál megadott emailcímre küldi a számlát a shoprenter@szamlazz.hu emailcímről.Automatikus fizetés és számlázás


A hónap (illetve éves előfizetés esetén az év) fordulóján a rendszer automatikusan vonja a következő, aktuális havi (illetve éves) előfizetési díjat, és küldi a számlát. 


Az előfizetéshez nem társul hűségnyilatkozat, az bármikor felmondható, mindössze értesíts bennünket a szándékodról emailben vagy telefonon, végső esetben töröld a Rapid Search alkalmazást!Az előfizetés lépései - átutalásos fizetés


Éves csomag esetén van lehetőség átutalással is fizetni.


1. Válasszunk ki az éves előfizetést!


Éves előfizetésre a csomagok feletti gombbal lehet váltani:
2. A megfelelő csomag Ezt választom gombjára kattintva a felugró ablakban válasszuk az átutalásos fizetést:3. Ellenőrizzük le az előfizetési időszakot, a választott csomagot és a fizetendő összeget:4. A cégnév mezőbe elég az első egy-két szót begépelni, és a nagyító ikonra kattintva a rendszer dob fel ajánlatokat:5. A megfelelő céhnevet kiválasztva a rendszer automaikusan kitölti a számlázási adatokat. Ügyeljünk arra, hogy a megadott emailcím az legyen, amelyre szeretnénk, hogy a számla érkezzen:
6. : Fogadjuk el az ÁSZF-t és kattintsunk a Megrendelés gombra:7. A rendszer automatikusan elindítja az előfizetést, és a számlázási adatoknál megadott emailcímre küldi a számlát a rapid.search@szamlazz.hu emailcímről, amelyre 8 napos határidővel várjuk az utalást.